Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Fra ide og ønske – til realitet og glede


LPG AS - Leon Profil og Golfsport ble startet opp januar 2014 –, etter å ha drevet i samarbeid med LEON & CO AS fra 2001 – splittet vi selskapene og tok over golfpremier.no fra LEON & CO AS

Fra 2015 åpnet vi nettbutikken – golfpremier.no og i 2018 en egen nettbutikk med premier til alle sportsgrener; sportspremier.no. Fra 2001 og frem til idag har vi drevet i denne bransjen og utvidet oss trinn for trinn.

Vi holder nå til i Åros i ASKER kommune rett utenfor Oslo. Her har vi kontor - lager og graveringsverksted. Vi har Norges største utvalg av golfpremier og golfrelaterte produkter til golfklubben , bedrifter og privatpersoner

De senere årene har vi utvidet og har vi blitt en leverandør av profilprodukter av alle typer varer. Vi leverer deg eller din bedrift det du måtte ønske av produkter og antall – med og uten profilering. Som vårt slagord sier – «fra ide og ønske til realitet og glede» uansett om det er en lite eller stor bestilling du ønsker levert.

LPG AS - samarbeider med Broderingsverksted og Tekstiltrykkeri og Storformatprint som ligger lokalt i samme kommune som oss selv.

I dette samarbeidet leverer vi også tekstil print, brodering , beachflagg, alt av reklamebannere/ skilt etter størrelse og ønske og bildekor. – Vi er også behjelpelig med montering. Håper du finner det du leter etter og ønsker deg en fortsatt god dag.

Med vennlig hilsen,

LPG AS - Leon Profil og Golfsport

Premier til alle sportsbegivenheter finner du på egne sider:

Golfpremier.no

Sportspremier.no

Fotballpremier.no

Resten av vårt vareutvalg finner du i linker til våre leverandører lenger ned på denne siden.

 

 

Share on Facebook